top of page
DSCF5911-30.jpg

KERNTEAM

Deze artiesten zijn het kloppende hart van de COOP. Letterlijk, de organisatie draait op de passie en het engagement van deze mensen. 

DSCF5905-27_edited.png
DSCF5882-17_edited.png
DSCF5948-44_edited.png
bridget_edited.png
DSCF5991-53_edited.png
0 Benoit_edited.png
0 Margaux_edited_edited.png
Meet the team

Een organisatie is een som van haar delen. Groter zelfs, beweren velen. Een kaleidoscoop van inbreng. Ieders input is van onmetelijk belang voor de richting die we uitgaan. 

DSCF5991-53_edited.png

Nine ofwel LIX is co-founder en interne trekker van de COOP. Ze startte het concept mee op in februari 2021, leidt de wekelijkse vergaderingen, organiseert mee evenementen zoals jams, ondersteunt grafisch en onderhoudt mee de socials. Zelf is ze chronisch vermoeid. Ziek zijn stopt haar ambitie en enthousiasme niet. Een toegankelijke COOP en veel ondersteuning uit het team zorgt ervoor dat ze mee aan de COOP kan werken. 

bridget_edited.png

Bridget studeert economie en specialiseert zich in coöperaties en hoe die werken over heel de wereld. Met haar businesskennis ondersteunt ze de COOP met administratieve en financiële noden.  

DSCF5905-27_edited.png
DSCF5882-17_edited.png

Tim of Time Dobbs sloot na zijn deelname aan Le MUR Gent aan bij de COOP. Hij denkt mee met de kernvergaderingen én ontwierp het COOP logo. Hij schildert ook als artiest voor de COOP.

Pieter of Nekvel sloot net als Tim vroeg aan bij de kerngroep. Hij mist zelden een vergadering. Hij staat ook paraat voor alle primewerken en schildert als artiest voor de COOP. 

DSCF5948-44_edited.png

Han of Han Coussement ondersteunt de COOP waar hij kan met advies en als ervaringsdeskundige & schildert  als artiest voor de COOP.

0 Margaux_edited_edited.png

Margaux van Beyond the Clouds zal de socials van de COOP mee verzorgen.

0 Benoit_edited.png

Benoit of Pampludex vervoegt de kern sinds kort met enthousiasme om de COOP mee vorm te geven. 

bottom of page